Back to Top

Kinderopvang Tjarietstee · Kolholsterweg 7 · 9983 NS Roodeschool · Tel. 0596 516 793 · info@tjarietstee.nl

Laatste nieuws

 

Vanaf 9 januari zijn wij officieel VVE erkend. VVE staat voor vroeg- en voorschoolse educatie. Dat betekend dat je via een VVE programma de ontwikkeling op het gebied van: taal, motoriek, rekenen en sociaal-emotioneel stimuleert. Dit doen wij via het programma Uk & Puk.

Vanaf 9 januari hebben wij de BSO groep gesplitst in 2 groepen. De onderbouw groep en de bovenbouw groep. De bovenbouw groep heeft een geheel nieuwe groepsruimte gekregen.                        

Vanaf 1 februari starten wij ‘s ochtends met een 3+ groep. De jongste peuters blijven op de peutergroep en de 3+ peuters gaan met een pedagogisch medewerker naar de groepsruimte van de onderbouw BSO, deze ruimte is ‘s ochtends toch leeg. Doordat dit allemaal kinderen zijn van 3 jaar kan de pedagogisch medewerker activiteiten aanbieden die nog beter bij de belevingswereld en het ontwikkelingsniveau liggen van de drie jarige peuters. De kinderen komen spelenderwijs in aanraking met vaardigheden die ook op de basisschool van belang zijn. Daarnaast werken we nog weer extra aan de zelfstandigheid.