Back to Top

Kinderopvang Tjarietstee · Kolholsterweg 7 · 9983 NS Roodeschool · Tel. 0596 516 793 · info@tjarietstee.nl

Aanmeldingsprocedure

Als u op zoek bent naar kinderopvang voor uw kind kunt u natuurlijk, geheel vrijblijvend, een kijkje komen nemen op Tjarietstee. Als u even belt of mailt wanneer u wilt komen kijken kunnen wij zorgen dat er iemand beschikbaar is om u rond te leiden en eventuele vragen te beantwoorden.

Aan het einde van uw bezoek krijgt u het pedagogisch plan, een informatieboekje en een inschrijfformulier mee en kunt u thuis alles nog even nalezen. Als u besluit uw kind bij Tjarietstee te laten opvangen dan verzoeken wij u om het inschrijfformulier op te sturen of u kunt het langsbrengen. De inschrijving is pas van kracht wanneer we het inschrijfformulier hebben ontvangen. U krijgt van ons een schriftelijke bevestiging.

Op het moment dat wij een plaats beschikbaar hebben, nemen wij contact met u op voor een intakegesprek. In het intakegesprek kunt u uw wensen rondom de verzorging en de opvoeding van uw kind kenbaar maken. Tevens worden er dan afspraken gemaakt over de gewenperiode. Omdat ieder kind (en iedere ouder) uniek is, zijn er geen standaard regels voor het wennen, per kind wordt bekeken hoe het gaat.